Se film hver for sig?

Det er det store spørgsmål!
hvordan kan man se Netflix, Disney, HBO osv… hvis man ikke er fysisk sammen.

Lad os tage et eksempel, jeg har en kæreste der bor i Sverige. Jeg ser hinde ikke så ofte og vi nyder at tilbringe tid sammen selv om vi ikke er sammen fysisk, det store problem for os har været at vi rigtig gerne vil se film og serier sammen men det kan man desværre ikke gøre på Netflix. så hvad gør man så?

Scener!

Mere tydeligt kan man ikke sige det! det er et plugins man skal installere til ” Google Chrome ” og det er meget simpelt at bruge.

1) Installere pluginet til Google Chrome
2) Login / Opret en bruger
3) Host a party!
4) Invitere venner/familie
5) Vælg hvilket streamning medie det skal være fra.

Det skal dog lige gøres opmærksom på at man skal have en abonnement til de enkelte streamning tjenester! og det skal begge parter have for at det kan lade sig gøre!
jeg er usikker på om dette virker hvis man deler streamning konto.

Men når man så har valgt hvilken streamning tjeneste der skal bruges kan man give sig i kast med at se den film / serie man gerne vil se. den anden part kan IKKE se hvilken film / serier du kikker på! men når “Host” har valgt hvilken film / serier det skal være så trykker personen afspil og så er man i gang, filmen / serien starter automatisk hos den anden person!

Man kan se hinanden på cam og snakke i MIC imens man ser film / serie sammen, man kan også vælge at se filmen / serien på et andet sprog, det ville sige at hvis “Host” gerne vil se filmen på “Tysk” og deltageren gerne vil se den på “Fransk” så kan dette lade sig gøre da det ikke har nogen indvirkning hos den anden person! Host er den eneste der kan pause filmen / serien med mindre Host giver fjernbetjeningen videre til deltageren.

Man kan være op til 10 deltager i et Party hvor Cam og Mic er tilgængelig, hvis man skal have flere med så skal man lave det om til et teater og så kan der være ubegrænset personer med men som kun i Chat form!

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.