Windows Update

Jeg kan lige så godt sige det som det er, det er altså vigtigt at computeren er fuldt opdateret da der er så mange sikkerheds opdateringer til den og optimering til computeren.

Denne guide som jeg skriver her er noget som jeg personligt gør, det er ikke nogen krav på at I som person skal gøre det samme! det er helt op til jer som om det er noget i vil gøre, husk eventuelt at tage backup inden man går i gang!

Hvordan opdatere jeg computeren?

Til at starte med skal man gå ned i start det som også er kalder for ” Windows knappen ” og der skal man trykke på tandhjulet også kaldet for ” indstillinger” så skulle der gerne komme et vindue op som ser nogenlunde sådan her ud.

Her i vinduet kan man lave en masse personlige indstillinger men i denne guide fokusere vi på hvordan man opdatere sin computer til den nyeste version. Du skal nu trykke på den knap som hedder “Opdatering og sikkerhed ” når man trykker på den skulle følgende vindue komme op

Her er det vigtigt at man står på fanen ” Windows opdateringer ” her inde kan den i nogen tilfælde som min den er her ved at installere en opdatering, i så fald skal den bare gøres færdig før man foretager sig noget andet, når den så er færdig skulle den forhåbentligt gerne se sådan her ud.

Her kan man så trykke på at den skal søge efter flere opdateringer, nogen gange finder den noget andre gange gør den det ikke! der kan også være en større opdatering som ligger klar men ikke bliver installeret automatisk, du kan hjælpe den på vej ved at trykke på den lille blå knap hvor der står ” download og installer ” dette er en større Windows opdatering som kan tage lang tid at færdiggøre og din computer skal muligvis genstartes et par gange under vejs, dette er vigtigt at når man først har sat den i gang at den får lov til at køres færdigt!

Jeg opdater gerne mine computer 1-2 gange i måneden, men man kan også nøjes med at følge denne guide engang hver 3 måned, det vigtigste er bare at man få det gjort i ny og næ.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.