Farvel 2018, Hej 2019!

Hejsa allesammen!

Jeg ville bare lige skriver til jer alle sammen og ønske jer alle et rigtig godt nytår! og håber at alle er kommet igennem aften uden at få fjernet nogle finger eller andre lemmer!

Mit nytårsforsæt er at jeg ville prøve at være mere aktiv her på min “blog” dele min hverdag med jer alle sammen. mine tanker, mine føelser osv…

Jeg tænker at 2019 bliver et lige så godt et år som 2018 var!

Hvad skete der så i 2018?

i 2018 fortalte vi vores familie omkring april måned at Louise og jeg ventede os et barn! som så senere skulle vise sig at være en dreng 🙂 han kom til verden d. 23/11-18 (Black Friday) så et rigtig godt tilbud som vi bare ikke kunne sige nej til!

Det har været en stor omvæltning at skulle lægge alle sine normale vaner på hylden for at skulle tilpasse sig den lille fyr, vi har både hold jul hos Louises forældre for første gang med vores Søn det var rigtig hyggelig der hjemme og det var spænende at se hvordan han reagerede til så mange mennesker på samme tid men han gjorde det bare så godt! kunne ikke være mere stolt af ham! og vi var der alligevel nogle dage hos dem.

Vi valgt så også at holde nytår ude for første gang i den tid Louise og jeg har været sammen, normalt holder vi selv nytårs fest men i år valgte vi at gøre noget andet for at prøve noget nyt men også for at vi ikke skulle stå med det hele selv, for det var jo første gang at vores søn skulle prøve at holde nytår så vi var spændte på at se hvordan han ville regere til alt det fyrværkeri.
Vi havde en fantastisk aften hjemme hos min kusine og alle dem som nu var til stede!

Gift?!?! o.0′ woot!!!

Ja som overskriften siger så blev jeg Gift med Louise d. 01/09-18 på Kolding Rådhus, dette valgt vi til dels for at få papiret ordnet med vores kommende Søn, men også for at vise vores kærlighed til hinanden og vores familie og vores venner

Jeg har ikke fortrudt på et eneste tidspunkt at være blevet gift med Louise, hun er en fantastisk kvinde og jeg elsker og holder af hende over alt på jorden, der bliver nok ikke vist så meget da lillemand tager en del af den kærlighed som jeg gerne vil vise! men jeg forsøger!
Jeg håber at 2019 bliver et år hvor vores kærlighed til hinanden ville komme til at vokse endnu mere, men også til vores søn!
vi er utrolig glade for at være blevet forældre selv om det er mega hårdt!
og vi er glade for alt den støtte vi har fra vores familier og venner! tusind tak til jer alle sammen! vi er rigtig glade for at have jer!

Hvad skal der så ske i 2019???

Louise og jeg har allerede planlagt lidt i 2019 for i Februar måned når han lige bliver lidt over 3 måneder gammel skal vi da holde et barnedåb for ham, vi har allerede inviteret alle de gæster som vi godt kunne tænke os at have med og vi har også fået bestilt mad og lokale til at festen skal holdes i dette ser vi frem til!
men ellers har vi ikke rigtig planlagt noget i 2019, jeg tager året lidt som det kommer men håber da på det bedste!

Jeg vil til sidst ønske jer alle sammen endnu engang rigtig godt nytår og må det bringe jer alle sammen glæde og håber at der er nogle ønsker som går i opfyldelse!

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.