Nyt job

Som de fleste af jer som nok har fundet ud af er jeg stoppet hos

1aeb29ee77efa2c7177e1db9d53e8e6

Jeg har været rigtig glad for at havde været ansat hos Data Gården A/S jeg har lært en masse nye ting som jeg vil tage videre til mit nye job og jeg har mødt nogle fantasiske mennesker som jeg naturligvis ville komme til at savne men jeg har skam også tænkt mig at komme forbi af og til 🙂

Efter at havde været ansat hos Data Gården A/S i 2 år og Ca 16 dage har jeg valgt at ville søge videre til andre udfordringer for at prøve noget nyt. Jeg syndes tiden var inde og følte at det passede ind.

 

Jeg er derfor blevet ansat hos

download

Som jeg så er startet her i dag d. 17/05-18 og er kommet ind på et fantastisk team på 18 nye kollega og vi er lidt af en blanding der er både de yngre kollegaer og så er der de lidt mere erfarne kollegaer som jeg ser frem til at arbejde med.

 

Jeg er som sagt ansat hos TDC Group men sidder hos

youSee_MidnightGreen_RGB

som Kunde rådgivere “Customer Relations” jeg står primært og skal tage telefonen i et center sammen med 140 andre mennesker de arbejder på at vi skal komme op på 400 mennesker når de nu er færdig med at rekruttere da bygningen er ved at blive total renoveret indenvendig passer det med at mit team kan få lov til at indvie de nye lokaler når jeg nu er færdig med uddannelsen her om 4 uger. derefter bliver jeg sluppet løs som vores lære kalder det til at tage imod alle jeres opkald.

 

Så nu begynder et nyt kapitel i mit liv som jeg ser frem til at blive udfordret med nye værktøjer samt at møde nye mennesker! 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.